Sertifisert

Billedkunstner

Om utdanningen

Vil du jobbe i et kunstnerisk yrke i fremtiden? Her kan du ta det første steget og få det grunnleggende innen tegning og maling samtidig som du utvikler din kunstneriske personlighet.

Etter endt utdanning har du diplom som billedkunstner og du vil ha gode kunnskaper om kunst som du vil ha nytte av i det estetiske yrket.

Du kan søke på ønsket skole eller frilans som artist.

I løpet av utdanningen får du et helhetlig perspektiv på den kreative prosessen, kombinert med teoretisk kunsthistorie.

Formålet med utdanningen er å skape praktisk erfaring gjennom øving som gradvis fører til avanserte billedtekniske kunnskaper. Hver kursmodul av totalt sju moduler innledes med en gjennomgang i det aktuelle kursemnet. Dette vil gi deg forutsetninger for kreativ læring, med interessante, givende og interaktive øvelser som motivasjon. Du får også kontinuerlige og konstruktive tilbakemeldinger for å kunne vokse i din rolle som artist.

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 7 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 12 500 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 1786 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplomTilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy