Sertifisert

Blomsterdekoratør

Om utdanningen

Utdanningen til Blomsterdekoratør fokuserer på at du etter endt kurs skal kunne jobbe i butikk, på events eller messer med alt knyttet til Blomsterdekoratøryrket.

Blomsterdekoratør er et kreativt yrke og du er sikkert glad i å jobbe med blomster og planter og hjelpe kundene dine på beste måte. Du vil lære både tradisjonelle og nye teknikker samt ulike arbeidsmetoder som forekommer i en blomsterbutikk. Grunnleggende kunnskap om botanikk og kunnskap og navn på de vanligste blomstene og plantene vi bruker i Sverige. Du vil også lære grunnleggende butikkøkonomi og markedsføring mm.

Vær oppmerksom på at alt undervisningsmateriell er på norsk bortsett fra videofilene der læreren Anna snakker svensk. Som student kan du maile spørsmål og oppgaver på norsk og du vil få tilbakemelding på svensk.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 19 000 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 4750 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Anna Jernström 
Sertifisert Blomsterdekoratør

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×