Sertifisert

Butikksjef

Om utdanningen

Butikksjefen har en nøkkelrolle når det gjelder drift, utvikling og sikring av kundeopplevelsen i butikken.

Det handler om å navigere på en profesjonell måte mellom lønnsomhet, butikkdrift, ansatte og kunder. En dreven, engasjert og forretningsfokusert butikksjef utgjør en enorm forskjell for butikkens lønnsomhet, medarbeiderutvikling og kundereise. I denne utdanningen går vi gjennom områdene som utgjør en forskjell og lærer viktigheten av å kunne lede i butikkmiljøet. 

SERTIFISERT BUTIKKSJEF - UTVIKLE BUTIKK, ANSATTE OG KUNDEREISER

Butikksjef - nøkkelen til en velstående og høypresterende butikk.

Den Sertifiserte Butikksjef-utdanningen består av 4 kursmoduler som til sammen vil gi deg et sterkt grunnlag å stå på foran arbeidet og beslutningene som vil kreves for å bygge en høypresterende og velstående butikk som kan utgjøre en forskjell for ansatte og kunder.

Modulene er delt inn som følger; Modul 1: Ledelse i butikken. Modul 2: Butikkdrift. Modul 3: Motivere og engasjere medarbeiderne og Modul 4: Kundemøtet og kundeopplevelsen. Disse 4 modulene gir deg de rette forutsetningene og verktøyene for å kunne endre, styrke og forbedre butikken, de ansatte og kundeopplevelsen.

I løpet av utdanningen får du tilgang til verktøyene som du kan jobbe med i hverdagen for å bygge den type salgsorganisasjon som bedriften og du i din lederrolle etterstreber. Vi tar alltid utgangspunkt i bedriftens verdier, kultur og visjoner for å kunne bygge utdanningen så tett opp til hverdagen som venter når utdanningen er over. Formålet med utdanningen er at du umiddelbart etter endt modul skal kunne bruke det du har lært i arbeidshverdagen. Nedenfor finner du et detaljert pensum for de fire kursmodulene.

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 5 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 12 780 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 3195 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. Delbetaling over 12 måneder á 1273 NOK/måned.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplomTilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×