Diplomert

Gartner

Om utdanningen

Opplæringen er kun tilgjengelig på svensk. Du kan kommunisere med læreren på norsk og få svar på svensk. Etter fullførte studier får du et diplom som Gartner.

Vil du jobbe med hager og planter? Nå har du muligheten til å lære det grunnleggende innen hagearbeid. Forbedre din egen hage eller jobbe aktivt med å hjelpe kunder med å optimalisere eller lage helt nye hager og utemiljøer. Alt fra balkonger til store gårdsrom, det er alltid en sjanse til å skape en grønn oase med litt arbeid og omsorg!

Denne gartnerutdanningen dekker mange ulike områder innen hagearbeid og planter, fra jord og næring til transplantasjoner og plantesoneoptimering.

Det er alltid jobber i en hage og det er et veldig takknemlig yrke hvor oppgavene endres fra sesong til sesong.

Som diplomert gartner kan du bidra til å forbedre og skape utemiljøer. I løpet av utdanningen får du være med på teoretiske skjermopptak og filmer fra hagen når vi jobber praktisk. Du kan da bruke kunnskapen din til å optimalisere hagen din eller jobbe med kunder. Hjelp dem å skape det ekstra rommet, det grønne rommet.

Fysisk arbeid er en fin måte å holde kroppen i gang, og mange liker å jobbe med hendene. Det er deilig å bryte ut av hverdagen ved å jobbe med planter og det er alltid gøy om man også kan hjelpe andre med å oppnå det optimale hagemiljøet i hjemmet sitt samtidig som man får inntekt for arbeidet sitt. Vi lærer kretsløpet og nedbrytningsprosessen, kompostering og veien til et bærekraftig samfunn med resirkulering.

En hage eller uteplass blir ofte et sentralt punkt i hjemmet, hvor man sosialiserer seg med gjester og nyter det fine været. Her skapes det mange flotte minner og en hage har ofte et stort potensial for å utvikles og optimaliseres for beboernes interesser og krav. Som Gartner er du med på å skape et miljø som kan brukes i mange år fremover!

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 5 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 15 500 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 5167 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplomTilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×