Sertifisert

Helsecoach

Om utdanningen

Er du en kreativ og helsebevisst person som elsker å dele helseidéene dine med andre? Brenner du for en sunn og frisk livsstil og ønsker å jobbe med din største interesse, eller jobber du allerede i helsebransjen, men trenger inspirasjon for å kunne lede og motivere? Da er denne utdannelsen den rette for deg!

Som helsecoach og inspirator er du en nøkkelperson innen å bedre folkehelsen.

Du kommer til å bidra til å øke helsebevisstheten til enkeltpersoner, grupper og bedrifter. Din kunnskap og inspirasjon vil spre seg til andre på en positiv måte, og du kommer til å bidra med god kunnskap i å fremme helsevalg.

Din rolle som helsecoach vil rette kundenes oppmerksomhet til de aktuelle trendene innen livsstil, helse og anbefalingene som er på markedet akkurat nå. Samt rådene som har vært vitenskapelig bevist i uminnelige tider.

Du kommer til å utvikle ulike planer og modeller for å kunne påvirke enkeltpersoner og grupper til å skape bedre helsemessige forutsetninger.

Denne utdanningen retter seg mot de som brenner for å jobbe med velvære og helse, og som ønsker å være en inspirasjonskilde til forebyggende helsetiltak for ulike grupper i samfunnet. Arbeidsfeltet ditt er enormt bredt og sjansene dine for å kunne formidle inspirasjon til en helsefremmende livsstil øker etter hvert som flere og flere organisasjoner får øynene opp for å anvende helse som standard i sine organisasjoner. Din faglige rolle vil være å inspirere, motivere og spre glede over hva en sunn og frisk livsstil innebærer.

Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte hos oss!
Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 4 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 11 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 2 975 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×