Sertifisert

Helseinspirator

Om utdanningen

Er du en kreativ helsebevisst person som elsker å dele helseidéene dine med andre. Du brenner for en sunn og sunn livsstil og ditt ønske er å jobbe med din største interesse, eller du jobber allerede i helsebransjen men trenger inspirasjon for å kunne lede og motivere! Da er denne utdannelsen den rette for deg!

Som helseinformant og inspirator er du en nøkkelperson innen å bedre folkehelsen.

Du skal bidra til å øke helsebevisstheten til enkeltpersoner, grupper og bedrifter. Din kunnskap og inspirasjon vil spre seg til andre, på en positiv måte og du vil bidra med god kunnskap i å fremme helsevalg.

Din rolle som informant vil trekke kundenes oppmerksomhet til de aktuelle trendene innen livsstil, helse og anbefalingene som er på markedet akkurat nå. Samt rådene som har vært vitenskapelig bevist i uminnelige tider.

Du vil utvikle ulike planer og modeller for å kunne påvirke enkeltpersoner og grupper til å skape bedre helseforhold.

Utdanningen retter seg mot de som brenner for å jobbe med velvære og helse og som ønsker å være en inspirasjonskilde for å forebygge helsetiltak for ulike grupper i samfunnet. Arbeidsfeltet ditt er enormt bredt og sjansene dine for å kunne formidle inspirasjon til en helsefremmende livsstil øker etter hvert som flere og flere organisasjoner får øynene opp for å anvende helse som standard i sine organisasjoner. Din faglige rolle vil være å inspirere, motivere og spre glede over hva en sunn og sunn livsstil betyr.

Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte hos oss!
Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 4 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 16 500 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 4125 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. Delbetaling over 12 måneder á 1583 NOK/måned.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Magnuss Nesset
Lisensiert Personlig trener
Bachelor i Ernæring

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy