Sertifisert

Helsepedagog

Om utdanningen

Å lede personer til friskere og sunnere liv er nøkkelen for at medmennesker skal ha det bra, gode vennskap og friske ansatte. I din rolle som helseterapeut kommer du til å lede mennesker mot en bedre livsstil. Helsefremmende tiltak er for å ha det bedre og unngå sykdom. Som arbeidsgiver kan man investere i trening, kostråd, massasje og andre helsefremmende innsatser for de ansatte. Flere og flere arbeidsplasser har tilgang til treningslokaler og det blir vanligere at arbeidsgiveren tilbyr hjelp til røkestopp, gratis frukt og gratis legebesøk.

Du vil være lederen som driver disse helsefremmende aktiviteter og de helsefremmende tiltakene framover i firmaet. Du er den som gir tilbakemelding direkte til ledelsen om de ansattes resultat og aktiviteter. 

Du planlegger helsefremmende aktiviteter for personalgrupper eller legger individuelle planer. Din oppgave er å sørge for at de ansatte får den støtten de behøver for å kunne ha det bedre på sin arbeidsplass. Du er nøkkelspilleren på arbeidsplassen som sørger for at det helsefremmende arbeidet fungerer.

Utdanningen innefatter heltidsstudier i ca 4 uker.


Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noBetaling

Kostnaden for utdanningen til Sertifisert Helsepedagog er NOK 13 900. Du kan betale på to forskjellige måter. Faktura på totalbeløpet. Per modul på forhånd for NOK 3 475. Beløpet er inkludert merverdiavgift.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Marianne Dester
Legitimert fysioterapeut og Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×