Diplomert

Integreringspedagog

Om utdanningen

Utdannet Integreringspedagog er en utdanning som leder til en jobb som gir mennesker et bedre liv gjennom en god start i det nye hjemlandet.

Det gir deg muligheten til å jobbe med integrering innenfor et bredt fagområde, alt fra arbeidsmarkedskoordinatorer, samfunnsrådgivere, kulturtolker til sosialpedagogisk arbeid.

Det legges stor vekt på å skape forståelse for ulike kulturer, kunnskap om regelverket rundt mottak og etablering, rammer/lovverk, og kommunens rolle i forhold til andre myndigheters roller. Du får kompetanse i å håndtere og lede ulike typer samtaler, også gjennom tolk.

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 9 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 16 500 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 5500 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. Delbetaling over 12 måneder á 1583 NOK/måned.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplomTilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×