Sertifisert

Interiørarkitekt

Om utdanningen

Ønsker du å jobbe med interiøroppdrag og skape funksjonelle og estetisk tiltalende miljøer, har vi yrkesutdanningen for deg.

Du studerer til å bli sertifisert interiørarkitekt gjennom de tre kursmodulene Interiørarkitekt 1-3. Etter bestått eksamensprosjekt får du et sertifikat som Interiørarkitekt. Vi følger kravene til internasjonale bransjeorganisasjoner for å utstede sertifikater. Kursinnholdet i hver kursmodul finner du lenger ned på siden.

Utdanningen dekker alle temaene du trenger å kunne for å hjelpe privatpersoner med deres boligprosjekter og også spesialisering innen bad- og kjøkkenbygging. Næringslivet har flere ulike områder som kontorer, butikker, hoteller, restauranter og utemiljøer. Du lærer i utdanningen hva som er spesifikt for de ulike områdene og gjør øvelser hvor du så omsetter teorien du har lært til ulike praktiske prosjekter.

Noen eksempler på ulike typer interiørjobber etter endt utdanning i Norge eller i utlandet: Ansatt interiørarkitekt hos interiørfirmaet med ulike typer oppdrag. Selvstendig næringsdrivende med ulike typer private og kommersielle oppdrag. Arbeid i interiør/møbelbutikk, f.eks Skeidar. Kjøkkenkonsulent hos f.eks IKEA. Spesialist i f.eks restaurantkonsulentselskaper. Interiørarkitekter i bygge- og eiendomsbransjen. Interiørarkitekt på varehus eller i butikker som selger tekstiler, som f.eks Princess. Rådgiver og 3D-tegner i baderomsbutikk. 

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 12-14 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 29 000 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 9667 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. Delbetaling over 12 måneder á 2625 NOK/måned.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Filip Thuresson
Sertifisert Interiørarkitekt

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×