Sertifisert

Helsefremmende Kost- og Mosjonscoach

Om utdanningen

Fokus på hverdagstrening, helsefremmende kosthold og livsstil.

Vil du jobbe med mennesker og forebygge dårlig helse, eller drømmer du om å lede folk til å ønske å bevege seg mer i hverdagen?

Du ønsker å skape helsefremmende treningsvaner og du ønsker å bidra til et helsefremmende kosthold som fremmer trivsel og en bærekraftig livsstil.

Du brenner for de enkle og trygge treningsvanene som ikke nødvendigvis må utføres i et treningsstudio, men brukes direkte i hverdagen og naturen.

Som å danse salsa på kjøkkenet mens potetene koker eller aktivisere familien med en oppdagelsessafari i skogen.

Du vil ha verktøyene for å coache alle aldersgrupper for en aktiv livsstil og et forebyggende kosthold. For å unngå våre velferdssykdommer og gi dine klienter en bærekraftig hverdag, gammel som ung. Da vet vi at denne utdanningen er perfekt for deg!

Etter fullført utdanning er du klar for å jobbe som selvstendig næringsdrivende eller arbeidstaker i både offentlig og privat sektor. Det kan for eksempel være som coach på en helsestasjon hvor folk har fått trening på resept, du kan være en del av et team blant leger, fysioterapeuter m.m.

Forebyggende coach på barselsenter, sykehus, sykehjem og innenfor skolen. Som selvstendig næringsdrivende har du et utrolig bredt arbeidsområde innenfor bedriftskulturen, hvor du kan nisje deg ved å coache for en bærekraftig livsstil og for å redusere sykefraværet. Arbeidsfeltet ditt er stort og det er bare du som setter grensene dine. Med denne utdanningen får du kunnskap som strekker seg utover mange andre helseutdanninger. Som inkluderer:

Dyp kunnskap innen helsefremmende kosthold, hvor du kan gi både forebyggende kostholdsråd og konkrete råd til dine klienter i alle aldersgrupper.

Du skal coache folk i den daglige treningen som er den aller beste fysiske aktiviteten for oss mennesker. Mennesker er skapt for å bevege seg. Helt siden jegernes tid har vi flyttet for å transportere oss, lete etter mat og for å få hverdagen til å fungere. I dagens samfunn er vi de mest stillesittende levende vesenene, noe som er en medvirkende årsak til velferdssykdommer og smerte.

Denne utdanningen gir deg alle ferdighetene du trenger for å lede og coache mennesker til en bedre hverdag, for å følge med i tiden ved å bygge en bærekraftig livsstil. Du vil også lære å bygge behandlingsplaner, hvor du kan gi råd og øvelser til dine klienter i helsefremmende aktiviteter.

Du skal studere grunnleggende ernæring og helsefremmende ernæringsvitenskap. Du vil lære kroppens fysiologi og hvordan muskler og ledd samhandler med hverandre. Du vil også lage måltidsforslag, for alle aldersgrupper og familiesituasjoner. Du vil studere ulike typer dagligdagse treningsaktiviteter og hvordan disse påvirker helsen din og kroppen din. Vi skal også gå gjennom hva som er forskjellen på fysisk aktivitet og trening. Se kursoppsett nedenfor for mer informasjon.

Vi tror på en bærekraftig livsstil og å få folk inn i en hverdag fylt med aktive valg og helsefremmende matopplevelser!

Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 4 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 16 500 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 4125 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen 
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×