Sertifisert

Kostholdsveileder

Om utdanningen

Brenner du for helse og velvære og drømmer om å gjøre karriere som kostholdsveileder? Utdanningen gir deg i tillegg til Sertifisert kostholdsveileder en sertifisert tittel som livsstilscoach og sertifisert sukkerdetox-coach.

Utdanningen, som består av seks kursmoduler, dekker alle fagene du trenger for å være profesjonell kostholdsveileder, og gjennom den ekstra sertifiseringen har du muligheten til å være den som er på den absolutte topplisten på markedet av kostholdsveiledere.

Etter fullført utdanning har du et veldig bredt grunnlag å stå på. Utdanningen gir deg kunnskapen du trenger for å starte din karriere som kostholdsveileder. Du trenger ingen forkunnskaper, men du får de verktøyene du trenger under utdanningen.

Karrierestigen strekker seg langt, for arbeid direkte med privatpersoner, grupper eller bedrifter, med coaching og rådgivning.

Du kan også satse på karriere i offentlig sektor som helsesentre, spahotell, rehabiliteringssentre og treningssentre. Eldreomsorg som dagsenter og sykehjem. Barneomsorg, som barnehage, førskole og skole. Du lærer gjennom utdanningen hvor du kan plassere den spesifikke kunnskapen til rett arbeidsplass og mulighet.

En kostholdsveileder råder sin klient eller gruppe/bedrift til å finne bedre dietter ved å fortelle om fordeler og ulemper med ulike typer mat og dietter. Og å ha kunnskap om ulike kosttilskudd.

En kostholdsekspert jobber ofte direkte med klienten for å lage forskjellige diettplaner for spesifikke formål. Det betyr at du trenger bred kunnskap om næringsstoffer og hvordan de påvirker funksjonene våre i kroppen.

Utdanningen gir deg et bredt grunnlag å basere yrket ditt på, du får lære ernæring både fra et makro- og mikroperspektiv. Makroernæring handler om maten vi spiser, karbohydrater, fett og proteiner. Hvordan komponere et måltid som er ernæringsmessig balansert, hva man bør unngå og hvordan man tilpasser kostholdet til ulike individers behov.

Som livsstilscoach jobber du med å forebygge og redigere din klients daglige rutiner, for et balansert liv. Det kan for eksempel være å lage nye søvnrutiner. Som sukkerdetox-coach fokuserer du på å jobbe direkte med en klient for å lage et sukkerfritt kosthold. Her jobber vi med atferd og analyse.

Etter godkjente oppgaver avsluttes utdanningen med en eksamensoppgave som også gjøres i kursportalen. Etter bestått eksamen vil et diplom bli sendt til deg med navnet Certified Dietitian og undertekstene Cert Lifestyle Coach & Cert Coach Detox fokus på sukker.

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 15 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 20 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 3484 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen 

Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×