Sertifisert

Kostholdsveileder for Seniorer

Om utdanningen

Når folk blir eldre, endrer kroppen seg, og du må kanskje justere livsstilen og kostholdet deretter. Kroppens naturlige aldring kan påvirkes ved å velge kloke og næringsrike matvalg som gir en positiv helsefremmende effekt. I denne utdanningen fokuserer vi på den eldre kroppen og hvordan vi best kan gi kroppen riktig næring. Vi fokuserer også på spesialiserte dietter som motvirker nedsatt appetitt, underernæring og svelgevansker.

Med alderen avtar luktesansen og smakssansen vår, hvordan kan du lage gode oppskrifter med glede for ganen? Menyer for den enkelte så vel som for sykehjem. Vi dedikerer også et kapittel om måltidsmiljøet og hvor viktig det er å skape tid og rom for å gjøre det til en positiv opplevelse å spise. Vi kommer inn på basiskosthold, SNR-kosthold, A-kosthold og E-kosthold, samt Helsedirektoratets anbefalinger.

Utdanningen gir grunnleggende kunnskap i ernæring og fysiologi, en helhetlig forståelse av hvordan kosthold og kropp fungerer sammen og hvordan kosthold kan påvirke og redusere risikoen for ulike typer aldersrelaterte sykdommer. Utdanningen bygger på de nordiske ernæringsanbefalingene (NNR) og det vitenskapelige grunnlaget for nasjonale ernæringsanbefalinger. Karrierestigen strekker seg langt, for arbeid direkte mot privatpersoner, i offentlig sektor som helsestasjoner, sykehjem og hjemmesykepleie samt ulike kostholdsenheter.

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 14 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 15 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 2 650 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen 
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×