Sertifisert

Kostholdsveileder Ketogen kost

Om utdanningen

Du drømmer om å gjøre karriere som spesialisert kostholdsrådgiver for ketogene dietter for å kunne gi kostholdsråd til kunder der det ketogene kostholdet er i fokus.

Utdanningen består av seks kursmoduler som dekker alle fagene du trenger for å være en profesjonell ketogen kostholdsveileder. Du trenger ingen forkunnskaper, men du får de verktøyene du trenger under utdanningen. I første del av utdanningen leser du grunnleggende kunnskaper i fysiologi og ernæring. Dette for at du skal få en forståelse for hvordan kroppen fungerer og få all den kunnskapen du trenger for deretter å spesialisere deg.

Ernæring innebærer at du studerer både et makro- og et mikroperspektiv. Makroernæring handler om maten vi spiser, karbohydrater, fett og proteiner. I den spesialiserte delen vil du lese spesifikt om ketogen diett, ulike varianter av ketogen diett og hvordan den ketogene dietten påvirker kroppen og hvilke spesifikke ernæringsbehov kroppen trenger i en ketogen diett. Vi skal studere i detalj hvordan man kan sette kroppen i ketose og hvordan blodsukker og ketogener forholder seg til hverandre og hvordan kroppen kan reagere ved avvenning til ketogen diett.

I utdanningen vil du også få alle verktøy for å lage diettprogrammering, kostholdsplaner og måltidsplaner for din klient. Vi vil studere energiinntak og hvordan du smart kan beregne din klients BMI og energiforbruk. En kostholdsekspert jobber ofte direkte med klienten for å lage forskjellige diettplaner for spesifikke formål.

Etter godkjente oppgaver avsluttes utdanningen med en Sertifiseringsoppgave hvor du tar skriftlig eksamen på alt innhold i den fullførte utdanningen.

Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 14 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 19 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 3317 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×