Sertifisert

Kostholdsveileder Paleo kost

Om utdanningen

Drømmer du om å gjøre karriere som spesialkostholdsekspert for paleo-kosthold? Hvor du vil kunne gi kostholdsråd til kunder hvor vårt originale kosthold er i fokus. Paleo er en forkortelse av paleolitisk kosthold og er en variant av steinalderkosthold. I denne dietten er det i hovedsak tatt hensyn til kvaliteten på råvarene, innholdet og opprinnelsen.

I motsetning til mange andre dietter er dette med andre ord ikke en tradisjonell vekttapdiett som teller kalorier og mat gram, men er mer ment som et pågående livsstilsmønster. Utdanningen består av fem kursmoduler som dekker alle fagene du trenger for å være profesjonell kostholdsveileder.

Du trenger ingen forkunnskaper, men du får de verktøyene du trenger under utdanningen. Første del av kurset leser du grunnleggende kunnskaper i fysiologi og ernæring. Dette for at du skal få en forståelse for hvordan kroppen fungerer og få all den kunnskapen du trenger for deretter å spesialisere deg. Ernæring innebærer at du studerer både et makro- og et mikroperspektiv. Makroernæring handler om maten vi spiser, karbohydrater, fett og proteiner.

I den spesialiserte delen vil du lese spesifikt om paleo-kost, ulike varianter av paleo-kost og hvordan den dietten påvirker kroppen og hvilke spesifikke ernæringsbehov kroppen trenger for en diett i paleo.

På kurset vil du også få alle verktøyene for å lage diettprogram, kostholdsplaner og måltidsplaner for din klient. En kostholdsekspert jobber ofte direkte med klienten for å lage forskjellige diettplaner for spesifikke formål.

Etter godkjente oppgaver avsluttes utdanningen med en Sertifiseringsoppgave hvor du tar skriftlig eksamen på alt innhold i gjennomført emne.

Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 15 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 19 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 3980 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×