Sertifisert

Kostholdsveileder Vegan kost

Om utdanningen

Brenner du for helse og velvære og drømmer om å gjøre karriere Kostholdsveileder Vegan kost, med fokus på bærekraftig kosthold?

Utdanningen gir deg i tillegg til Sertifisert Kostholdveileder vegan kost en yrkestittel som inneholder spesialkunnskap innen bærekraftig kostholdsveiledning med fokus på miljø og helse. Dette vil bli skrevet ut i ditt oppnådde sertifikat etter bestått eksamen.

Utdanningen, som består av seks kursmoduler, omhandler alle fagene du trenger for å være profesjonell vegansk kostholdsrådgiver, og gjennom den ekstra yrkestittelen har du en mulighet til å være den som er på den absolutte topplisten på markedet av det bærekraftige kostholdet for miljø og helse.

Dagens samfunn blir stadig mer bevisst på hvordan kostholdet påvirker miljøet vårt. Du vil ha en enorm kunnskap innen nettopp bærekraftig kosthold. Det er dette samfunnet skriker etter akkurat nå, din attraktivitet på arbeidsmarkedet vil være høy.

Du trenger ingen forkunnskaper, men du får de verktøyene du trenger under utdanningen. I første del av kurset studerer du nøyaktig de samme modulene for Sertifisert kostholdsekspert. Dette for at du skal få en forståelse for hvordan kroppen fungerer og få alle de grunnleggende ferdighetene du trenger for deretter å spesialisere deg.

I den spesialiserte delen vil du lese spesifikt om vegansk kosthold, ulike varianter av vegansk kosthold og hvordan det vegetariske kostholdet påvirker kroppen og hvilke spesifikke ernæringsbehov kroppen trenger for et vegansk kosthold. Hvordan påvirker kostholdet miljøet vårt, og hvordan kan man påvirke kostholdet mot en bærekraftig livsstil.

Vi dekker også økologisk og lokalprodusert mat. Hvordan du selv i den lille husholdningen kan påvirke kostholdet mot en mer miljøvennlig livsstil.

Du leser også i større grad hvordan påvirkningen av et bærekraftig kosthold på miljø og helse påvirker skoler, restauranter, sykehus, omsorgstilbud, fengsler etc.

Karrierestigen strekker seg langt, for arbeid direkte med enkeltpersoner, grupper eller bedrifter, med coaching og rådgivning.

Du kan også satse på karriere i offentlig sektor som helsesentre, spahotell, rehabiliteringssentre og treningssentre. Eldreomsorg som dagsenter og sykehjem. Barneomsorg, som barnehage, førskole og skole. Du lærer gjennom utdanningen hvor du kan plassere den spesifikke kunnskapen til rett arbeidsplass og mulighet.

En kostholdsveileder råder sin klient eller gruppe/bedrift til å finne bedre dietter ved å fortelle om fordeler og ulemper med ulike typer mat og dietter. Og å ha kunnskap om ulike kosttilskudd.

En kostholdsekspert jobber ofte direkte med klienten for å lage forskjellige diettplaner for spesifikke formål. Det betyr at du trenger bred kunnskap om næringsstoffer og hvordan de påvirker funksjonene våre i kroppen.

Utdanningen gir deg et bredt grunnlag å basere yrket ditt på, du får lære ernæring både fra et makro- og mikroperspektiv. Makroernæring handler om maten vi spiser, karbohydrater, fett og proteiner. Hvordan komponere et måltid som er ernæringsmessig balansert, hva man bør unngå og hvordan man tilpasser kostholdet til ulike individers behov.

Vi lærer også om kroppens grunnleggende behov som søvn, hvile, restitusjon og stress. Samt hvordan forebygge, oppdage og behandle utmattelsessyndrom og langvarig stress.

Etter godkjente innleveringsoppgaver avsluttes utdanningen med en eksamensoppgave som også gjøres i kursportalen. Etter bestått eksamen vil et diplom bli sendt til deg med navnet Certified Vegan Dietitian med undertittel som Certified Sustainability Coach med en beskrivelse av hva kunnskapen din besitter.

Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Utdanningen dekker ca fulltidsstudier ca 15 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 19 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 3317 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen 
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×