Sertifisert

Life Coach

Om utdanningen

Du er interessert i å jobbe som Life Coach i ulike forum for den enkelte, gruppen og på arbeidsplassen, samt i fritidssektoren som leirer eller daglige aktiviteter. Som livsstilscoach leder du aktiviteter på en pedagogisk og nyansert måte og veileder og formidler en sunn livsstil, for at den enkelte skal ha det godt i kropp og sjel.

Dagens samfunn stiller høye krav til oss som individer, samtidig som vi streber etter et sunnere liv i alle livsfaser. Du ønsker å være med og påvirke samfunnet vårt og jobbe med velvære, kosthold, helsefremmende og sunn og god livsholdning. I din rolle som livscoach jobber du med hovedsakelig friske mennesker som trenger å bli presset til å ønske å leve sunnere og begynne å ta flere sunnere valg i hverdagen for å ha det bra.

Utdanningens fokus er å formidle god og sunn helse i alle deler av menneskekroppen og psyken. Du får verktøyene som grunnleggende helsefremmende kosthold, hvordan kroppen fungerer fysiologisk og psykologisk.

Grunnleggende trenings- og aktivitetsanbefalinger for å opprettholde en sunn livsstil og få kroppen til å fungere godt. Kunnskap om stressmestring, hvordan kroppen reagerer på stress og hvordan påvirke stress gjennom ulike verktøy. Du lærer å håndtere hvordan kroppens ulike signaler fungerer i ulike situasjoner. Hvordan påvirkes for eksempel psyken når vi er glade, triste og stresset. Også hvordan kroppen påvirkes av ulike hormoner.

Vi skal jobbe med verktøyene kommunikasjon og coaching. Med fokus på å lede mennesker til en sunnere livsstil. Vi tar også for oss hvordan Norges anbefalinger for helse ser ut og hvordan man kan jobbe på regionalt og nasjonalt nivå med disse spørsmålene.

En Life Coach hjelper folk til å føle seg bedre!

Utdanningen dekker ca fulltidsstudier ca 4 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 16 500 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 4125 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. Delbetaling over 12 måneder á 1583 NOK/måned.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen 
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×