Sertifisert

Livsstils- og Kostcoach

Om utdanningen

Brenner du for kostholdsspørsmål og ønsker å hjelpe folk til å gjøre livsstilsendringer. Da har du funnet riktig utdannelse. Et attraktivt forum hvor du jobber proaktivt med coaching av livsstilsspørsmål i bedrifter, kommuner og i privat sektor.

Å jobbe som livsstils- og kostcoach innebærer å kunne motivere mennesker som ønsker å gjøre en livsstilsendring. For en livsstils- og kostcoach er det like viktig å kunne føre en motiverende coachingsamtale som å ha kunnskap om kosthold og fysisk aktivitet.

Kurset fokuserer på en bærekraftig livsstil. Du vil være en nøkkelperson for trivsel og en inspirator til et sunnere liv. I ditt arbeid inngår det for eksempel å kartlegge og lage personlige livsstilsprofiler som deretter brukes til å motivere en ny livsstil.

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 4 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 16 500 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 4125 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen 
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×