Sertifisert

Mindfulness-instruktør 

Om utdanningen

Mindfulness assosieres ofte med håndtering av stress og helsefremmende aktiviteter, men det er så mye mer enn det! Når du praktiserer Mindfulness, utstråler du selvtillit, varme og ro. Samtidig blir du mer effektiv, og du skaper resultater og merverdi for de rundt deg. Enten du er leder, coach, lærer eller medarbeider, hjelper mindfulness deg å være kreativ, løsningsorientert, positiv og ikke minst populær!

Mindfulness øker din selvforståelse og empati, slik at du kan møte andre samtidig som du kommuniserer dine egne behov på en bærekraftig og konstruktiv måte. Få Mindfulness-utdanninger lærer deg hvordan du kan anvende Mindfulness i praksis for å nå dine mål og skape bærekraftige relasjoner. Denne utdanningen er for deg som ønsker å hjelpe andre med å finne en rolig og tilstedeværende måte å forholde seg til alle utfordringer vi møter i vår hverdag, både privat og i arbeidslivet.

I utdanningen vil vi diskutere typiske hverdags- og jobbsituasjoner der du kan dra nytte av å være bevisst til stede samtidig som du holder et høyt intensivt tempo. Dette kan være under en forhandling, for eksempel, eller når du leder et møte. Det kan også være når vi forbereder oss til vanskelige samtaler eller ønsker å løse konflikter i livet eller på arbeidsplassen. Ved å reflektere over og praktisere Mindfulness selv, vil du kunne formidle kunnskapen som instruktør til andre.

Når du er ferdig med kurset, vil du ha en sterk og stabil base for å videreutvikle din egen mindfulness-praksis. Du vil føle deg trygg på å coache og lede andre innen mindfulness, og du vil ha en allsidig verktøykasse for praktiske anvendelser av mindfulness i arbeidslivet og hverdagen.

Studiene varer i 6 uker på heltid. Hvis du ikke har en tidligere egen mindfulness-praksis, anbefales det å spre utdanningen over 12 uker for å tillate refleksjon og ettertanke.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 12 000 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 4 000 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer

M.Sc. Vorian Maryssael

Mindfulness-instruktør


Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×