Sertifisert

Negleterapeut

Om utdanningen

Tenk deg å ha en jobb som er så morsom og variert, som nesten ikke har noen begrensninger og hvor du kan fortsette å utvikle deg akkurat så mye og så lenge du vil og ønsker.

Tenk deg å ha en jobb som føles som en hobby, men med unntak av å tjene penger. Dette yrket er så morsomt og interessant, hvor du jobber for å gjøre andre mennesker gladere og vakrere.

Utdanningen er innen manikyr, akryl og gelé, vi gir deg all informasjon og kunnskap som kreves for å utøve yrket og alle nødvendige verktøy for å oppnå suksess. Du starter med manikyrtrening som er obligatorisk, deretter kan du bygge videre med Akryl- eller Jelly-teknikkene parallelt. Utdanningen inneholder både teori og praksis. Vi går gjennom og øver på alle teknikkene, den grunnleggende praktiske øvingen og all informasjonen.


Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 10 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 19 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 6633 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. Delbetaling over 12 måneder á 1866 NOK/måned.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplomTilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×