Sertifisert

Nutritionist for antiinflammatorisk kost

Om utdanningen

I utdanningen til Sertifisert Nutritionist for antiinflammatorisk kost får du solid kunnskap innen ernæring og fysiologi som er grunnlaget for å forstå menneskekroppens system.

Utdanningen retter seg mot deg som har stor interesse for sammenhengen mellom livsstil og helse, ønsker å kunne påvirke kroppens naturlige måte å helbrede på fra innsiden og ut. Dagens samfunn og næringsmiddelindustrien trigger og lever av masseindustrien når det kommer til bearbeidet mat. Matvalg som gjør mer skade enn godt for kroppen. Kroppen trenger et næringsrikt kosthold for å fungere optimalt.

Tretthet, infertilitet, smerter, søvnvansker og hormonforstyrrelser kan alle relatere seg til betennelsesprosesser i kroppen som vi får gjennom kosten vi spiser. Fokus for denne utdanningen er nettopp hormoner og betennelser, da det er kjernen i alle moderne helseproblemer i dagens samfunn. Mange av våre hverdagsvaner og uvaner øker nivået av betennelse i kroppen vår. Ved økt betennelse i kroppen er det risiko for sykdommer og hormonelle problemer, som fedme, metabolske syndromer, angst, magesyke og hudproblemer.

Etter å ha fullført utdanningen vil du kunne coache dine klienter i henhold til deres behov i hvilken fase de er i innenfor de inflammatoriske nivåene i kroppen. Du vil lære hvordan du lager diettplaner og hvordan du følger opp en klient. Utdanningen inneholder også mye nedlastbart materiale som du skal jobbe med etter utdanningen. For eksempel matindekser for et antiinflammatorisk kosthold, som er helbredende for kroppen. Du vil også motta kostholdsplaner, og oppskriftsoppsett mm. Du vil lære hvordan og hvorfor ulike dietter passer mennesker forskjellig og hvordan du veileder kundene dine til en passende variant.

Utdanningen inneholder en verdifull modul i coaching og samtalemetodikk (Motivasjonssamtale). Like viktig er kommunikasjon og evnen til å møte mennesker i nuet, som å kunne coache dem gjennom en endringsprosess mot et mål. Vi streber etter å gi deg godhjertet og ærlig innhold som fremmer helsen til enkeltpersoner samt bærekraftig samfunnsutvikling. Du vil være en nøkkelperson for trivsel og en inspirator til et sunnere liv.

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 16 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 24 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 3557 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen 
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×