Påmelding og betaling

Registrering

Vi må motta din søknad skriftlig. Ved å motta påmeldingen din godtar du at vi håndterer dine personopplysninger i vår database. Den enkleste måten å registrere seg på er å fylle ut skjemaet nederst på utdanningssiden. Du kan også sende en e-post direkte til info@academyonline.no 

Vi trenger ditt for- og etternavn, e-postadresse, hvilken utdanning du ønsker å melde deg på og hvilket betalingsalternativ du ønsker. Vi sender deg deretter en faktura på e-post. Når vi har mottatt betalingen din, sender vi deg en velkomstmelding på e-post og du får tilgang til kursportalen. Da er det bare å begynne å studere!


Innbetaling

Du finner priser oppgitt under hver utdanning. Det er to betalingsalternativer; hele gebyret mot faktura eller per modul på forhånd for hver modul.

Skjermopptak av foredrag og bilder. Øvelser og oppgaver. Kontinuerlig støtte via e-post. Utstedelse og utsendelse av diplom/sertifikat via e-post. Diplom/sertifikat mottas først etter at betaling er gjennomført.


Støtte og spørsmål

Hvis du har spørsmål angående registrering, betaling eller dine pågående studier, send en e-post til info@academyonline.no og beskriv saken din, så kontakter vi deg.

Academy Online Norge
  info@academyonline.no

×