Sertifisert

Personlig assistent

Om utdanningen

Å jobbe som personlig assistent betyr å kunne gjøre en forskjell for en annen person hver dag. Det er vanskelig å finne en jobb som er mer meningsfull.

Nå og i fremtiden er det et stort behov for personlige assistenter. Alle oppdrag som personlig assistent er ulike. Felles for dem er at det er en ansvarsfull jobb som stiller store krav til deg som person og assistent når det gjelder en profesjonell og medfølende tilnærming, sosial omgang og fingertuppfølelse.


Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 6-8 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 13 950 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 1993 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplomTilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×