Diplomert

Personlig Trener- PT

Om utdanningen

Vi har onlineutdanningen for deg som drømmer om en karriere som vellykket PT. Vi gir deg forutsetningene for å lykkes med å bli PT med fullbooket agenda og fornøyde kunder.

Som PT må du være variert og kunne gi dine klienter kunnskap og råd der klienten er i sin utvikling akkurat nå. Det betyr at du trenger en bred utdannelse for å begynne å bygge din karriere som PT. Du som PT brenner for å hjelpe de ulike målgruppene og gir dem spesifikke treningsformer. Gjennom utdanningen får du også alle verktøy for å utvikle ditt personlige entreprenørskap og selge helse til både bedrifter og privatpersoner.

Hvis du brenner for trening og ønsker å formidle det til andre rundt deg, er dette den perfekte utdannelsen for deg. Vi har en kvalifisert lærer som tar deg steg for steg til å bli en diplomert PT med de beste verktøyene på markedet.

Utdanningen retter seg mot de som primært ønsker å satse på å jobbe som leder eller treningsleder på treningssenter eller treningsanlegg og spa.

Siden utdanningen gis over nettet i vår kursportal, må du selv avtale med en oppdragsgiver når du skal filme eksamen, og ta kontakt med et treningsstudio eller treningsanlegg hvor du kan låne utstyr til øvelser og elementer som inngår i kurset.

Diplomert Personlig Trener, for deg som ønsker å ta steget videre og jobbe profesjonelt i helsebransjen.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 15 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 2 650 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×