Sertifisert

Prosjektleder

Om utdanningen

Med Sertifisert Prosjektleder-utdanningen får du kunnskapen og verktøyene som trengs for å kunne planlegge, koordinere og lede et prosjekt til suksess.

Å drive virksomheter i prosjektform har blitt stadig mer populært i dagens arbeidsmarked, og derfor er etterspørselen etter prosjektledere stor. Utdanningen omfatter kurs iblant annet igangsetting, planlegging, gjennomføring og avslutning av et prosjekt, samt kunnskap om kommunikasjon og ledelse. Dette gir god kompetanse for å kunne lede ulike typer prosjekter til et vellykket resultat.

Å STUDERE TIL SERTIFISERT PROSJEKTLEDER BETYR AT:

  • Du starter utdanningen når du vil
  • Du studerer hvordan du vil, med datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon
  • Du bestemmer selv studietakten
  • Du studerer hvor du vil

Utdanningen inneholder 4 ulike moduler hvor du ved hjelp av filmer, kurslitteratur, praktisk arbeid, øvelser og oppgaver fordyper deg i hvert område. 

I løpet av studietiden vil du være i kontakt med kursleder ved spørsmål og tanker rundt kursmateriellet og ved tilbakemelding på oppgavene dine. Interaktivitet via e-post og telefon.

Velkommen til å registrere deg og la din prosjektlederkarriere starte med oss!

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 4 -5 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noBetaling

Kostnaden for utdanningen til Sertifisert Prosjektleder er NOK 18 400. Du kan betale på to forskjellige måter. Faktura på totalbeløpet. Per modul på forhånd for NOK 4 600. Beløpet er inkludert merverdiavgift.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Kursleder

Turid Efskin Färnlöf

Turid har Business Executive Degree fra IHM Business School Stockholm med over har 20 års erfaring fra ulike typer prosjektroller som interiørarkitekt. Hun har over ti års erfaring innen digital markedsføring og ledelse av digitale prosjekter.Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×