Sertifisering i 

Psykologi

Om utdanningen

Vil du jobbe med og bidra til menneskelig vekst?

Hvis du elsker faget psykologi, atferdsvitenskap og selvutvikling, er dette kurset perfekt. Når du studerer dette emnet får du kunnskapen og verktøyene du trenger for å kunne jobbe med psykologiske metoder på ulike områder. Emnet gir en generell orientering i noen av hovedområdene innen psykologi. Du gjennomgår teorier, metoder og praktiske oppgaver innen sosialpsykologi, biologisk psykologi, kognitiv psykologi og utviklingspsykologi.

Psykologi er et fag som berører oss alle. Dette kurset er en god start for deg som ønsker å bygge din egen utdanning med fokus på psykologi. Kurset er også et godt supplement til en utdanning eller jobb med et annet hovedfokus. Kurset retter seg mot deg som ønsker å jobbe som sertifisert terapeut eller coach med sterk psykologi-grunnkunnskap både til enkeltpersoner, grupper eller bedrifter. Kurset gir deg også et meget helhetlig bilde og kunnskap om psykologimetoder, så kurset passer også for deg som er interessert i psykologi uavhengig av fremtidige arbeidsplaner. Du får generell kunnskap om psykologi som kunnskapsområde og passer utmerket for deg som vurderer å jobbe, studere videre eller forske i faget.

Du blir ikke autorisert psykolog med dette kurset, men du kan alltid oppgradere gjennom videre studier hvor dette kurset er en kunnskapsbase. En komplett fagopplæring for deg som ønsker å jobbe med personlig utvikling.

Psykologi handler om tanker, følelser og atferd. Det er læren om sjelelivet og vitenskapen om de psykiske prosessene som inkluderer menneskelig atferd, tanker, følelser og interaksjoner med andre mennesker. Psykologisk innsikt kan derfor føre til en bedre forståelse av seg selv og andres atferd. Det er viktig at du har interesse for mennesker og er forberedt på å møte mennesker som har det vanskelig, samtidig er det like viktig å holde din egen person og livssituasjon utenfor.

Arbeidet som terapeut eller coach handler vanligvis om å behandle og forebygge fremtidige problemer. Å støtte, veilede og motivere er en del av oppgaver. Arbeidet kan også innebære rådgivning i personalspørsmål, arbeidsplassspørsmål, markedsføring eller terapi mm. Formålet med kurset er å gi et godt innblikk i den skiftende rollen mellom deg som terapeut eller coach med kunnskap basert på vitenskap, og klient og på den måten kunne hjelpe klienten til å identifisere sine problemer. I arbeidslivet er det stor etterspørsel etter psykologisk kunnskap innen mange ulike områder, som personaladministrasjon, rekruttering, rehabilitering, helsevesen, skole og utdanning, idrettsverden, organisasjonsutvikling. Du vil ha nytte av kurset både i privatlivet og i arbeidslivet både i privat sektor og i næringslivet.

Utdanningen inneholder verdifull informasjon som kan være nyttig både på det mentale, sosiale og emosjonelle plan og gir suksess både på jobb og privat. Formålet med kurset er samtidig å få innsikt i eget potensiale ved hjelp av psykologi. Det er derfor det er så bra å kjenne psykologi, så du kan bruke det i det virkelige liv uansett. Kurset bidrar til menneskelig vekst både for andre og deg selv.


Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 12 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 12 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 3225 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. Delbetaling over 12 måneder á 1500 NOK/måned.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplomTilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×