Diplomert

PT & Nutritionist

Om utdanningen

Drømmer du om en karriere som en vellykket personlig trener og kostholdsveileder? Er trening og helse din lidenskap? Drømmer du om å hjelpe andre mennesker til å ha det bedre gjennom fysisk aktivitet og riktig kosthold?

Benytt anledningen til å utdanne deg til diplomert personlig trener og nutritionist. Vi gir deg forutsetningene for å lykkes med en fullbooket agenda og fornøyde kunder. Vi formidler ikke bare en PT-utdanning, vi formidler en helhet. Personlig trening og kostholdsråd er grunnlaget for suksess og at entreprenørskap skaper forutsetninger for å jobbe med mennesker og bedrifter.

Som personlig trener og kostholdsveileder er du den hjelpende hånden, støtten, vennen, kostholds- og treningseksperten og motivatoren. Å være variert og kunne gi kundene kunnskap og råd i deres utvikling er grunnlaget for å kunne utvikle seg videre som klient.

Det betyr at du trenger en bred utdanning for å begynne å bygge din karriere, som du får ved å studere hos oss. I utdanningen får du også alle verktøy for å utvikle ditt personlige entreprenørskap og selge helse til både bedrifter og privatpersoner.

Hvis du brenner for trening og kosthold og ønsker å formidle det til andre rundt deg, er dette den perfekte utdannelsen for deg. Vi har en kvalifisert lærer som tar deg steg for steg til å bli Diplomert PT & Nutritionist med de beste verktøyene på markedet.

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 20 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 34 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 3878 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen 
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×