Sertifisert

Salgssjef

Om utdanningen

Hvordan drive en vellykket salgsorganisasjon? Hvor mye av suksessen er basert på et engasjerende og tydelig lederskap i kombinasjon med å se dine ansatte som de viktigste verktøyene for å lykkes med å nå de oppsatte målene?

I din rolle som Salgssjef handler det om å være en leder som mestrer alle utfordringer og muligheter ved ledelse. I din rolle må du forstå viktigheten av å bygge sterke og bærekraftige relasjoner og tillit til både ansatte og kunder.

Salg er livsnerven i enhver bedrift – hvordan sikrer du i rollen som Salgssjef at hele organisasjonen blir en del av salget?

Motivere, engasjere, inspirere og lede mennesker til å nå felles fastsatte mål.

Salgsledelse – for å gjøre en forskjell for ansatte og kunder. Sertifisert Salgssjef styrker deg i rollen som salgssjef eller gir deg de rette forutsetningene for å tre inn i rollen som ansvarlig for en større salgsorganisasjon. Fokus er på ledelse i kombinasjon med den samlede virksomheten.

I løpet av utdanningen får du tilgang til verktøyene som du kan jobbe med i hverdagen for å bygge den type salgsorganisasjon som bedriften og du i din lederrolle etterstreber. Vi tar alltid utgangspunkt i bedriftens verdier, kultur og visjoner for å kunne bygge utdanningen så tett opp til hverdagen som venter når utdanningen er over. Formålet med utdanningen er at du umiddelbart etter fullført grad skal kunne bruke det du har lært i arbeidshverdagen. Nedenfor finner du et detaljert pensum for de seks kursmodulene.

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 3 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 24 500 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 4083 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. Delbetaling over 12 måneder á 2167 NOK/måned.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplomTilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×