Sertifisert

Samtaleterapeut

Om utdanningen

Ønsker du å skape muligheter og forutsetninger og bidra til personlig utvikling? Da er samtaleterapeut noe for deg. Samtaleterapeuter er en ettertraktet yrkesrolle som jobber med bl.a. individuelle samtaler, familiesamtaler, parsamtaler og gruppesamtaler.

Som nyutdannet samtaleterapeut vil du møte ulike mennesker, og hver med sin unike historie og individuelle behov. Samtaleterapeuten bruker samtalen som et verktøy for å bidra til personlig utvikling ved å hjelpe mennesker med å identifisere sine problemer og komme med mulige løsninger.

Noen ganger havner man i et veiskille og da må man undersøke hvilken retning man må gå, og det kan være vanskelig å ordne opp selv og en ønsker støtte i endringsprosessen. Da er samtaleterapeututdanningen noe for deg hvor du i samarbeid med pasienten undersøker de psykologiske mønstrene og prosessene som er målbare

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 10 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 19 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 2212 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Håvard Nymoen
Master of Science I Biologi
Fotograf
Musiker og lydprodusent

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×