Slik fungerer det!

Kursportalen

Du leser utdanningen på egenhånd i vår kursportal, når det passer deg. Der finnes alt stoffet - skjerminnspilte forelesninger, filmer, bilder fra forelesningene, øvingsoppgaver og innleveringsoppgaver. Du har tilgang til hver av modulene i et program i ett år, fra du har startet hver modul.

I løpet av studietiden vil du være i kontakt med lærer via e-post dersom du støter på spørsmål eller problemer, og når du får tilbakemelding på oppgavene dine. Øvelsene er for at du skal trene og repetere gjennomgått materiale.

I kursportalen er det også et forum hvor du kan kommunisere med lærer og andre kursdeltakere. 


Diplom

Etter fullført og fullt betalt utdanning, med godkjente resultater på alle oppgaver, vil du få diplom eller sertifikat, avhengig av hvilken utdanning du har gått. Attesten sendes ut på e-post.

En sertifisering betyr at du har gjennomført og bestått oppgavene som viser at du har oppnådd en viss grad av kunnskap på det aktuelle området. Et diplom er et bevis som viser at du har fullført en utdanning. Diplomering og sertifisering utføres hos oss av våre kvalifiserte og kompetente kursledere.

Academy Online Norge
  info@academyonline.no

×