Sertifisert

Sosialpedagog

Om utdanningen

Utdanningen til Sertifisert Sosialpedagog bygger på en genuin interesse for mennesker og et ønske om å hjelpe sårbare mennesker til bedre levekår. Utdanningens omfattende pensum utvikler både deg selv, og gir deg kunnskap og verktøy som trengs for å utvikle menneskene du møter i din yrkesrolle.

Arbeidet som Sosialpedagog er en viktig rolle i samfunnet vårt, med fokus på å møte, støtte og veilede mennesker fra ulike bakgrunner og livssituasjoner, og det er stor etterspørsel etter denne type utdanning både i kommunal og privat virksomhet. Det sosialpedagogiske arbeidet er et variert arbeid og omfatter arbeid med mennesker i alle aldre, samt arbeid i både HV-hjem, LSS-bolig og støtteboliger.

Utdanningen omfatter emner i selvkunnskap, sosialrett, kommunikasjon, sosialpsykologi, sosialpedagogikk, psykologi, systemteori, etikk, metoder og sosialgerontologi. Alt i alt gir kursene god forståelse for og kunnskap om menneskers sårbarhet og ulike problematiske livssituasjoner, kommunikative og pedagogiske ferdigheter, samt metoder og verktøy som kreves i yrkesrollen.

Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 8 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 19 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 2488 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×