Sertifisert

Støttepedagog

Om utdanningen

Ønsker du å legge til rette for mennesker med funksjonsvariasjoner og ønsker å lære mer om funksjonsnedsettelser, samt metoder og modeller for å veilede kollegaer og få en ledende rolle i arbeidslaget?

Da er Sertifisert Støttepedagog-utdanningen noe for deg. Utdanningen veileder deg gjennom ulike typer funksjonshemninger og hvordan du som støttepedagog kan støtte den enkelte selv og jobbe individuelt tilpasset fra ulike perspektiver.

I modul 8 inngår delen om å prøve ut praktisk læring på jobb via en praksisperiode på 4 uker. Dere studenter ordner praksisen selv, og må være i en virksomhet der dere kan prøve ut deres eventuelle fremtidige yrkesrolle og tittel. Hensikten med praksisen er at studentene skal lære av et kunnskapsnivå i et virkelig miljø. På en arbeidsplass har studentene mulighet til å videreutvikle sine kunnskaper, ferdigheter og kompetanser, og representanter for arbeidslivet skal delta aktivt i planlegging, organisering og gjennomføring av praksisarbeidet. 

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 10 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 16 500 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 1583 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Håvard Nymoen
Master of Science i Biologi
Fotograf
Musiker og lydprodusent

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×