Sertifisert

Stressterapeut

Om utdanningen

Vil du bidra til at flere lever lykkeligere liv?

I den verden vi lever i i dag går alt fortere og fortere. Det er en tid med effektiviseringer i arbeids- og privatliv som vi hele tiden må forholde oss til og håndtere. Det er et vell av informasjon vi blir utsatt for hver dag og forventninger fra samfunnet, arbeidsgivere og oss selv gjør at flere lider av uhåndterlige stresspåslag og stressrelaterte sykdommer.

For at vi skal snu denne negative trenden, trengs det mer kompetanse om hvordan vi både kan forholde oss til omstendighetene og hva vårt eget ansvar er, i hvordan vi styrer livene våre.

Derfor trengs du som stressterapeut! Du vil kunne bidra med viktig kunnskap, være der for å støtte mennesker som trenger det og du vil også kunne jobbe med forebyggende stressmestring for både organisasjoner og enkeltpersoner. Nøkkelen til å bli en selvsikker, innsiktsfull og trygg stressterapeut ligger i din egen selvbevissthet. Derfor er utdanningen bygget opp på en slik måte at din personlige utvikling er i fokus. Ved hjelp av konkrete øvelser og oppgaver vil du bli kjent med deg selv på et nytt nivå.

Det legges mye vekt på pedagogisk innhold i stressmestring gjennom mental trening og den kognitive metoden. Utdanningen inkluderer også å forstå påvirkningen av stress på hele kroppen, både mentalt og fysisk. Helsepedagogikk, coachingtilnærming og kommunikasjon er også svært viktige elementer når det kommer til hvordan man kan jobbe praktisk som stressterapeut. Vi gjennomgår også retningslinjer for etikk, moral, konfidensialitet og kontraktshåndtering.

På slutten av utdanningen vil du få i oppgave å holde individuelle samtaler med egne utvalgte testklienter. Alt for at du skal øve og kjenne på hvordan det er å bruke samtaleverktøyene som du lærte i løpet av kurset. Målet med hele utdanningen er at du skal føle deg motivert og at du har det du trenger for å utøve yrket som stressterapeut.


Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 16 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 21 500 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 5375 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Håvard Nymoen


Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×