Sertifisert

Sukker Detox Coach

Om utdanningen

I utdanningen til Sertifisert Sukker Detox Coach får du solid kunnskap om hvordan sukker og dets ulike former i mat påvirker kroppen og hjernen vår.

Hvordan tåler vi mennesker sukker forskjellig, og hva betyr det at vi alle er biokjemisk forskjellige? Hva menes med et psykoaktivt stoff? Hvordan kan sukker, mel og melk fungere som rusmidler? Vi skal studere hvordan sukker påvirker hjernen vår, ADHA, ADD, bipolar lidelse, depresjon og mer.

Utdanningen retter seg mot de som har stor interesse for sammenhengen mellom livsstil, sukker og kosthold. Du ønsker å kunne veilede og coache mennesker til et liv uten å være avhengig av sukker. Vi skal studere hvordan man skriver en matdagbok, måltidsplan og hvordan man coacher for en sukkerdetox. Vi diskuterer også hvordan forebygging kan forebygge tilbakefall og hvordan man følger opp klienter.

Utdanningen inkluderer nedlastbart materiale som du vil kunne jobbe med i din yrkesrolle som Sukker Detox Coach. Du vil få plass til å lage din plattform for å starte din karrierevei direkte, som selvstendig næringsdrivende eller ansatt. Du vil motta kostholdsplaner, oppskriftsoppsett mm. Vi skal også lage oppskrifter for et sukkerfritt kosthold.

Utdanningen inneholder en verdifull modul i coaching og samtalemetodikk (Motivasjonssamtale). Like viktig er kommunikasjon og evnen til å møte mennesker i nuet, som å kunne coache dem gjennom en endringsprosess mot et mål. Du vil være en nøkkelperson for trivsel og en inspirator til et sunnere liv.

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 6 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 13 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 3475 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. 

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen 
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×