Sertifisert

Treningsinstruktør

Om utdanningen

Er du en soleklar leder, coach og lidenskapelig opptatt av trening? Vil du jobbe profesjonelt som sertifisert treningsinstruktør? Da har du funnet rett sted.

Denne utdanningen gir deg muligheten til å jobbe som Sertifisert Treningsinstruktør på treningsanlegg som trenger utdannet personale.

Som Treningsinstruktør er du den forlengede armen til personalet i resepsjonen og øvrige ansatte i teamet som jobber på anlegget. Du sørger for at en kan trene trygt og du tar vare på lokalets utstyr. Du instruerer nybegynnere i ulike øvelser og svarer på spørsmålene deres om hvordan maskiner fungerer, regler på anlegget og hvordan oppførselsreglene er på anlegget du jobber på. Studiene gir blant annet grunnleggende kunnskap om trening og coaching, dybdekunnskap i anatomi, fysiologi, styrketrening og kondisjonstrening. Doping, kosttilskudd og akuttskademedisin.


Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 3 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Kursavgiften for utdanningen er 13 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 4634 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen 
Lisensiert Personlig trener

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×